top of page

Міні Ed Camp Запоріжжя

2 березня у Спеціалізованій школі-інтернаті «Січовий колегіум» пройшла подія у незвичайному форматі – (не)конференція міні EdCamp. Формат EdCamp є шостим у світовому рейтингу найбільш інноваційних освітніх організацій. ЇЇ учасники приєднались до великої ідеї створення середовища відповідального вчительства заради обміну досвідом та інноваціями.

Будучи проведеним уперше в 2010 році натхненними освітянами із США, EdCamp сьогодні об’єднав понад 25 000 учителів та вчительок з усього світу для відкритого обміну педагогічним досвідом, співпраці й вирішення спільних завдань. У 2015 році Україна стала 24 країною, яка долучилась до міжнародної спільноти EdCamp. У червні 2015 року в місті Харків була проведена І національна (не) конференція EdCamp Ukraine, в якій взяли участь вчителі колегіуму. Там зав’язалося чимало знайомств, народилося багато ідей і спільних проектів.

За спеціально розробленою методикою та критеріями в цьому році було обрано 11 кращих проектів регіональних міні EdCamp, cеред них – проект Січового колегіуму, який отримав організаційну та фінансову підтримку від організаторів EdCamp Ukraine — грант на проведення міні-EdCamp для вчителів, учнів та батьків школи.

Метою є ідея зробити так, щоб діти в Україні навчалися у професійних, талановитих, натхненних і щасливих педагогів – попри всі труднощі в нинішній системі освіти, винайти нові підходи у питанні подолання відстані між батьками та школою, та визначення шляхів зближення задля створення унікального простору безперервного обміну досвідом, ідеями та бажаннями Проект Січового колегіуму «Тріада: батьки, дитина, школа. Формуємо простір обміну досвідом» зацікавив організаторів темою взаємодії батьків, школи та дітей.

Акцент зроблено на взаємодії батьків, вчителів та дітей у навчально-виховному процесії.Тому був почутий голос будь-якої відповідальної людини – від представника влади, шкільної адміністрації до учнів та їх батьків. Адже тільки в гармонійному союзі успішні, реалізовані, самодостатні батьки і вчителі зможуть виростити щасливу дитину, допомогти їй розкрити всі свої таланти, знайти покликання і реалізуватися в дорослому житті. В результаті всі отримали позитивний досвід плідної співпраці, взаєморозуміння та прагнення єдиної мети-виховання щасливої дитини.


Избранные посты
Недавние посты
Архив
Поиск по тегам
Тегов пока нет.
Мы в соцсетях
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page